Jäsenyys

Imatran Ratsastajat ry:n talli on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) hyväksymä ratsastuskoulu.

Kaikilla säännöllisesti SRL:n hyväksymässä ja valvomassa ratsastuskoulussa ratsastavilla asiakkailla tulee olla joko SRL:n jäsenkortti tai Green Card -kortti.

SRL:n jäsenkortin saa, kun kuulut paikalliseen ratsastusseuraan. Eli kun olet IRa:n jäsen, olet samalla myös SRL:n jäsen.

Imatran Ratsastajien tilat, välineet ja palvelut on tarkoitettu pääasiassa seuran jäsenien käyttöön.
Tallilla säännöllisesti käyvä ja ratsastava ohjataan siis Imatran Ratsastajien jäseneksi.

Miksi kuulua ratsastusseuraan?
Seuratoiminnassa pääset kehittämään itseäsi. Seurat järjestävät jäsenilleen paljon toimintaa. Pääset mukaan aktiiviseen porukkaan. Ratsastusseurojen nuorisotoiminnassa ja heppakerhoissa on monia mahdollisuuksia toteuttaa itseään ja opiskella hevostaitoja. Ratsastusseurassa voit osallistua kilpailuihin kilpailijana, tekijänä ja katsojana. Tapahtumien järjestämisessä on monella mahdollisuus osallistua ja onnistua. Yhdessä tekeminen on hauskaa!

IRan jäsenille edullisemmat hinnat mm. ratsastustuntien kausimaksu, seurakilpailujen lähtömaksut, kenttä- ja maneesimaksut, kurssit.

Liity jäseneksi!

 

Kaikki SRL:n jäsenedut


Jäsenmaksut vuonna 2024

Juniorijäsen 57 e

Seniorijäsen 65 e

Perhejäsen, juniori 32,5 e, seniori 37 e

Kannatusjäsen 20 e
Kannatusjäsen saa kaikki seuran jäsenedut. Huom! jäsenedut edellyttävät kuitenkin pääsääntöisesti SRL:n jäsenyyttä muuta kautta.

Imatran Ratsastajien toimintaa voi tukea kannatusmaksulla, kannatusmaksu 15€ maksetaan seuran tilille FI18 5094 0020 1404 51, viite 1478
 

Ota yhteyttä jäsensihteeriin mieluiten sähköpostilla, Niina Piepponen, yhteystiedot.