Ratsastuskoulu

Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu

Hyvä ratsastuskoulumme oppilas!

Onnittelut, sillä olet löytänyt tiesi hyvään seuraan! Imatran Ratsastajat ry on perinteikäs Ratsastajainliiton alainen seura, joka pyörittää omaa tallia Imatran Tainionkoskella.

28 hevosen talli on yksi harvoista maassamme toimivista seuravetoisista talleista. Sen toiminta on jakaantunut kahteen osaan; ratsastuskouluun ja karsinapaikkoja puolihoidolla tarjoavaan yksityishevostalliin.

Hevosia ja poneja seuralla on tällä hetkellä käytössä reilu 10. Näiden kokeneiden opetushevosten ja osaavien opettajien johdolla ratsastuksen saloihin tutustuu maneesilla viikoittain noin 140 eri ikäistä ratsastajaa.

Ryhmäkoko tunneilla on verrattain pieni (max 6 ratsukkoa). Näin taataan tehokas, yksilöllinen ja turvallinen opetus. Tunteja on kuutena päivänä viikossa, sunnuntaisin hevoset lepäävät.

Aloitteleville lapsille on tarjolla puolen tunnin talutustunteja, joilla ratsastetaan pääasiassa poneilla. Tunnin ryhmien taso vaihtelee alkeistunneista HeB-heA -tasoon.


Tuntien sisältö koostuu opettajien suunnittelemasta ryhmän taitotasolle sopivasta ohjelmasta niin koulu, kuin esteratsastuksessa. Toisinaan mennään ilman satulaa tai leikitään ponileikkejä.

 

Ratsastuskoulun yhteyshenkilö
YLEISET RATSASTUSTUNTIKYSELYT

(uudet oppilaat, ratsastuskokeilut ym.)
p. 040 7631488 (parhaiten tavoittaa viestillä)