Opettajat

HUOM! TIEDUSTELUT KAIKKIEN PÄIVIEN OSALTA TÄÄLTÄ !

 

TUNTIVARAUKSET ENSISIJAISESTI HOPOTISSA www.hopoti.com

Heli Arponen ke tunnit

1) kuka olet?

Olen ratsastuksenohjaaja ja hevos/koirahieroja. Ratsastanut ja toiminut hevosten parissa yli 30 vuotta.

2) miten itse päädyit hevosharrastuksen pariin ja missä?

Jo pikkutyttönä hakeuduin innokkaasti hevosten pariin aina kuin siihen oli mahdollisuus. Piti päästä kaikkiin talutusratsastuksiin tapahtumissa sekä tuttavien työhevosella ratsastamaan. Aloitin säännöllisen ratsastuksen n. 10 vuotiaana Puntalassa Aino Ilvosen tallilla sekä IRan Tainion tallilla.

3) oma lempilajisi, saavutukset?

Lempilajini on kouluratsastus. Alkuun tosin tykkäsin eniten hyppäämisestä mutta sittemmin mieli muuttui. Tykkään myös tosi paljon maastoilusta. Tärkeimpiä saavutuksia minulle on ollut pronssimerkin suoritus ja ratsastuksen ohjaajaksi valmistuminen. Nuorempana kilpailin myös koulukisoissa pärjäillen mukavasti.

4) hevosfilosofiasi?

Hevoset ovat opettajan työkavereita. Siksi on tärkeää, että niiden hyvinvoinnista huolehditaan hyvin. Hyväntuulisten, terveiden ja pirteiden hevosten kanssa on mukava tehdä töitä sekä opettajan että ratsastajan. Omalta osaltani pyrin seuraamaan hevosten liikkumista ja mielialaa tarkalla silmällä jotta mahd. sairastumiset voitaisiin ehkäistä hyvissä ajoin. Muutama rapsutus tuntien lomassa aina kun ehtii, tuo hyvän mielen itselle ja toivottavasti myös hepalle.

5) minkälainen opettaja olet?

Opettajana yritän olla tasapuolinen kaikkia oppilaita kohtaan. Minusta on mukavaa ja mielenkiintoista opettaa kaikenlaisia oppilaita. Pyrin pitämään monipuolisia tunteja. Opettajana tahdon todella, että ratsastajana onnistut ja opit. Kun ratsastaja jaksaa yrittää, vaikka olisikin vaikeaa, tekee minuun aina positiivisen vaikutuksen. Tällä hetkellä minulla ei ole lempiaihetta, vaan tykkään opettaa eri aiheista tasapuolisesti.

.

Helin tavoittaa numerosta 050 531 3325 ja säpolla arponen.heli(a)gmail.com

 

 

Anu Jousinen  to ja pe tunnit

 


Anun tavoittaa puhelimitse 0400 756 758