Opettajat

HUOM! TIEDUSTELUT KAIKKIEN PÄIVIEN OSALTA ANU JOUSISELLE. TUNTIVARAUKSET ENSISIJAISESTI HOPOTISSA www.hopoti.com

Anu Jousinen  ti, to ja pe tunnit

Anu on Imatran Ratsastajien oma kasvatti. Tuntien pidon lisäksi Anu hoitaa omaa hevostaan, pyörittää pientä täysihoitotalliaan Imatran Pelkolassa ja ohjastaa ratsukoita esteratsastuksen saloihin. Anun omaa alaa onkin esteratsastus, missä hän aikanaan kilpaili kansallisella tasolla saalistaen rusetteja ”Liisa” tammallaan. Uusia tuulia ratsastukseen Anu on hakenut maastoesteiltä ja tavoitteena onkin vielä joku päivä startata kenttäkilpailuissa oman kasvatin kanssa.


Anun tavoittaa puhelimitse 0400 756 758. 

Heli Arponen ma, ke ja la

.

Helin tavoittaa numerosta 050 531 3325 ja säpolla arponen.heli(a)gmail.com

 

 

Niina Oikkonen  pe Lady-tunti

Niina on ammatiltaan hevosharrasteohjaaja. Hän on suorittanut ratsastuksenohjaajan tutkintoon valmistavat opinnot, mutta näyttötutkinto vaatii vielä täydennystä esteratsastuksen loppukokeen osalta. Tutustu Niinaan tarkemmin osoitteessa http://waaralaukka.blogspot.fi/.
Päätoimisesti Niina on psykiatrinen sairaanhoitaja ja on yhdistänyt hevoset ja hoitotyön siviilityössään jo noin 15 vuoden ajan. Ratsastusta hän on harrastanut yli 25 vuotta ja omia hevosia omistanut vuodesta 1998.


Niinan tavoitat parhaiten tekstiviestillä p. 050 339 3605 (vuorotyö) tai sähköpostitse niina.oikkonen(ät)gmail.com.

Venla Helenius tuuraukset

Venla on myös IRan oma kasvatti. Hän on saanut harrasteohjaajan pätevyyden v. 2015 ja ratsastuksenohjaajan tutkinto vaatii vielä täydennystä ratsastuskokeiden osalta.Venla valmentautuu ja kilpailee mahdollisuuksien mukaan niin yksityisillä kuin tuntihevosillakin.

Venlan tavoittaa numerosta 040 354 3195