Opettajat

HUOM! TIEDUSTELUT KAIKKIEN PÄIVIEN OSALTA ANU JOUSISELLE.

 

TUNTIVARAUKSET ENSISIJAISESTI HOPOTISSA www.hopoti.com

Anu Jousinen  ti, to ja pe tunnit

Anu on Imatran Ratsastajien oma kasvatti. Tuntien pidon lisäksi Anu hoitaa omaa hevostaan, pyörittää pientä täysihoitotalliaan Imatran Pelkolassa ja ohjastaa ratsukoita esteratsastuksen saloihin. Anun omaa alaa onkin esteratsastus, missä hän aikanaan kilpaili kansallisella tasolla saalistaen rusetteja ”Liisa” tammallaan.


Anun tavoittaa puhelimitse 0400 756 758

Heli Arponen ma, ke ja la

.

Helin tavoittaa numerosta 050 531 3325 ja säpolla arponen.heli(a)gmail.com

 

 

Niina Oikkonen  pe Ladytunti - pienryhmä kaikentasoisille ratsastajille.

Niina on hevosharrasteohjaaja ja psykiatrinen sairaanhoitaja ja lisäksi hänellä on green care -opintoja 10 op. Hänellä on myös 5 ratsastuksenohjaajan osatutkintotodistusta, vain viimeinen estekoe on tekemättä. Päätoimessaan EKSOTEn Vammaispalveluiden ohjaajana Niina tekee jatkuvasti osan työajastaan hevosavusteista toimintaa, josta hänellä on pitkä kokemus. 

Ratsastusta hän on itse harrastanut aktiivisesti 80-luvun alkupuolelta ja valmentautunut vuosia omien hevostensa kanssa kouluratsastuksessa. 

Niinan tavoitat parhaiten tekstiviestillä p. 050 339 3605 (vuorotyö) tai sähköpostitse niina.oikkonen(ät)gmail.com.

Venla Helenius tuuraukset

Venla on myös IRan oma kasvatti. Hän on saanut harrasteohjaajan pätevyyden v. 2015 ja ratsastuksenohjaajan tutkinto vaatii vielä täydennystä ratsastuskokeiden osalta.Venla valmentautuu ja kilpailee mahdollisuuksien mukaan niin yksityisillä kuin tuntihevosillakin.

Venlan tavoittaa numerosta 040 354 3195

 

 

Anna Jäppinen yksityis- ja istuntatunteja sekä tuurauksia

Anna on valmistunut Harjusta ratsastuksenohjaajaksi 2005 ja Ypäjältä pararatsastuksenohjaajaksi 2004. Anna on kotoisin Rautjärveltä. Lapsena ja nuorena hän harrasti Anun tallilla Puntalassa sekä Tyynelän Tallilla Niska-Pietilässä. Juniorina myös Etelä-Karjalan silloiset piirikisat tulivat tutuiksi sekä este- että koulupuolella.

Hevosalan työkokemus on Etelä-Pohjanmaalta, jossa Anna asui 13 vuotta. Päätoimisesti hän työskenteli Lehtimäen Opiston ratsastuskoululla ja osa-aikaisesti Manunkylän Ratsutallilla Nurmossa. Lehtimäen Ratsastajien hallituksessa Anna toimi useita vuosia. Opettajana Anna on ystävällinen ja kärsivällinen, hän haluaa opettaa ratsastajille yhteistyötä hevosen kanssa. Pararatsastustoiminta on lähellä Annan sydäntä. Tällä hetkellä Anna työskentelee päätyönään fysioterapeuttina erityislasten, -nuorten ja -aikuisten parissa. Fysioterapeutin osaaminen tuo oman lisänsä myös ratsastuksenopetukseen. Anna tuuraa Iran vakiopeja tarvittaessa.

Anna puh 050 589 5422