HANNA KOSONEN - UUDEN TOIMINNANJOHTAJAN ESITTELY

20.8.2023


Olen aloittanut työt Imatran Ratsastajat Ry:n toiminnanjohtajana elokuun alusta. Tallilla minut tapaat parina iltana viikossa ja usein lauantai-päivänä. Pyrin olemaan lapsille ja nuorille läsnäoleva aikuinen, tukemassa harrastustoimintaa tallilla.

Toimenkuvani Imatran Ratsastajilla on laaja, ensimmäiseksi aloitan työt lasten ja nuorten kerhotoiminnan ohjaajana sekä Junnuklubin kehittäjänä yhdessä nuorten kanssa.

Koulutukseltani olen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen sekä sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja.

Hevoset ovat kuuluneet elämääni lapsuudesta saakka. Oman hevosen olen omistanut nuoruusiästä saakka ja aikuisena minulla on ollut oma islanninhevostalli.

Lempilajini on maastoratsastus.  Esteratsastus tunneilla tykkäsin käydä nuorempana, koulukiemurat ei koskaan olleet minun juttu.  Hevoset kiinnostavat minua ehdottomasti ratsastusta enemmän. Ne ovat aina olleet minulle harrastuskavereita, toki myös työtovereita mutteivat koskaan pelkkiä harrastusvälineitä. Hevoset ovat opettaneet suurta vastuullisuutta.

Hevosten hyvinvointi, molemminpuolinen kunnioittaminen ja hevosen lajityypillisen käyttäytymisen tukeminen ovat minulle tärkeitä asioita.

Talliympäristö ja hevosten kanssa toimiminen ovat mielestäni monipuolinen ja mahdollisuuksia luova ympäristö kaikenikäisille harrastajille. Pyrin ohjaamaan jokaista asiakasta löytämään oman tapansa olla hevosten kanssa. Imatran Ratsastajat Ry ratsastuskoulu pyrkii olemaan toiminnassaan matalan kynnyksen talli, jonne kaikilla on turvallista tulla ja ilo oppia hevosista ja niiden hoitamisesta. Toimintani tavoitteena on luona yhteisöllisyyttä, toiminnallisuutta ja elämyksellisyyttä.

Tallilla nähdään 

 

Hanna Kosonen
puh. 050 3877998
imatranratsastajat.toiminta@gmail.com