Seuratoiminta

Imatran Ratsastajat ry on Suomessa harvinainen ratsastusseura joka pyörittää myös ratsastuskoulua ja yksityishevosten tallipalveluita puolihoidolla.

Seuran toiminta-ajatuksena on mm. ylläpitää yhteisöllisyyttä, kasvattaa hevosmiestaitoihin ja yhdessä tekemiseen ratsastuksenopetusta tietenkään unohtamatta. Tallilla tavoitteena on hyvä ilmapiiri jossa kaikkien on hyvä olla ja aikuisten ja lasten ja nuorten sopuista yhteiselo, jossa 'koko talli kasvattaa', kaikkia osapuolia"

Ratsastuksenohjaus ja hevosten perushoito ovat tallilla ostopalveluita tai palkkatyötä, mutta muuten suurin osa tallin toiminnasta tapahtuu talkoovoimin. Ammatti- (esim. sähkö, LVI) ja konetyöt teetetään yleensä ulkopuolisilla urakoitsijoilla. Laajan tallialueen ja vanhan ja monimuotoisen tallikiinteistön ylläpitämiseen tarvitaankin paljon työtä ja ideoita!

Kaikkien seuralaisten työpanosta ja yhteen hiileen puhaltamista tarvitaan myös jotta toimintaa voidaan jatkossakin pyörittää nykyisellä tavalla, kohtuullisilla harrastusmaksuilla. Varsinaisten seuran jäsenten lisäksi mukaan tarvitaan myös lähipiiriä, joten toivomme mukaan myös vanhemmat, isovanhemmat, sisarukset, sedät, tädit, kummit...

Alla on kysely johon vastaamalla voit ilmoittaa itsesi tai luvan saatuasi jonkun muunkin henkilön saamaan tarkempaa tietoa tapahtumista ja tarjolla olevista tehtävistä.

Kyselyyn vastaamalla muodostuu henkilörekisteri, jonka tietoja käsitellään Imatran Ratsastajat Ry:n rekisteritietojen mukaisesti.

Linkki rekisteriselosteeseen: Sporttisaitti/Yhdistysavain rekisteriseloste

Toimijaksi!

Valitse listasta toimintamuodot joihin olet halukas osallistumaan. Tulemme jatkossa kohdistamaan viestintää sinulle valintojen mukaisesti entistä tarkemmin.

Jatkamme myös yleistä tiedottamista entiseen tapaan.

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.