Tallikortit

KAUSIMAKSU VAI 10 KERRAN TALLIKORTTI VAI YKSITTÄINEN IRTOTUNTI ?

 

Suosittelemme maksuvaihtoehdoksi kausimaksua, jolla tuntihinta on edullisin.

Miten kausimaksu toimii?

Kausikortilla ratsastetaan viikoittaista vakioratsastustunti-vuoroa. Mikäli esimerkiksi sairastut ja joudut peruuttamaan tuntisi, sinulle tulee ratsastamatta jääneestä ratsastuskerrasta ns. rästitunti eli tallikortti Hopotiin käytettäväksi.

Rästitunnin voit paikata ratsastamalla tunnin jonain muuna viikonpäivänä. Et siis menetä ratsastustuntiasi kunhan ratsastat sen kyseisen kauden loppuun mennessä pois. Jos tiedät etukäteen olevasi matkoilla tiettynä ajankohtana jolle ratsastustuntisi sattuu, voit ratsastaa sen rästinä vaikka jo ennen matkaasi. Muistathan aina kuitenkin peruuttaa vuorosi jolle et pääse, sillä peruuttamattomat ratsastuskerrat merkitään käytetyiksi.

Kausiratsastajana voit varata itsellesi vapaita lisätunteja edullisella kausiratsastajan tuntihinnalla!

 

10 kerran tallikortti

Mikäli tiedät että et välttämättä pääse esim. työkiireiden vuoksi kaikille ratsastustunneille ja rästituntien ratsastuksellekin on vaikea löytää aikaa, sinulle sopii 10 ratsastuskerran tallikortti.

Tärkeää muistettavaa kortin käytössä on se, että kortti on voimassa 3kk ostohetkestä lähtien! Peruutettuja ratsastustunteja ei tarvitse korvata, mutta jos kortti ehtii vanhentua ennen kuin se on käytetty loppuun, menetät käyttämättömät kerrat. Muistathan siis pitää silmällä ajan kulumista!

Myös 10-kortilla voit ratsastaa useamman tunnin viikossa jos 3kk aika uhkaa ylittyä.

Joustokymppi on 10 kerran kortti joka on voimassa 5kk ostohetkestä. Sillä voit valita tunteja Hopotista joustavasti, silloin kun itse niitä haluat ratsastaa ja sopivilta tunneilta löytyy tilaa.

 

Yksittäinen tunti / Irtotunti

Hopotista varattava yksittäinen tunti. Erityisen sopiva satunnaiseen kokeiluun, tai jos pääset ratsastamaan vain harvoin. Myös Pe-aamun Ladytunnit ovat yksittäisiä pienryhmätunteja. Ne voi varata itse Hopotista yksittäisinä tai Ladytuplakortilla tai ne laskutetaan kuukausittain jälkikäteen, jolloin hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan.

 

Talutusratsastus

Onko lapsesi aloittanut talutusratsastuksen? Voit halutessasi osallistua itse lapsesi kanssa tunnin kulkuun taluttamalla hevosta jolla lapsesi ratsastaa. Taluttaminen vaatii hevosen käsittelytaitoa ja kykyä lukea hevosta ja tilanteita. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta hevosen taluttamisesta, siitä on hyötyä ratsastustunnin hinnassa.

Helpoin tapa on varata 10 kerran tallikortti. Sekä yksittäiset että 10*Tallikortit ovat voimassa 3kk ostohetkestä. Huom!! Syyskaudesta 2022 alkaen myös 30 min talutukset voi maksaa kausimaksuna!