Tuntilaisen yhteystietolomake

Yhteystiedot Imatran Ratsastajille

Tältä yhteystietolomakkeelta tiedot siirretään Imatran Ratsastajat Ry:n sähköpostilistalle Sporttisaitille ja SRL:n ylläpitämään viralliseen jäsenrekisteriin sekä tarvittaessa Laskupiste-laskutusjärjestelmään. Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen annat luvan tietojen rekisteröintiin. Rekistereiden tietosuoja-asetuksen mukaiset selosteet löytyvät alla olevista linkeistä.

SRL rekisteriseloste

Sporttisaitti rekisteriseloste

Laskupiste rekisteriseloste

Voit ilmoittaa lomakkeella uuden henkilön tiedot tai päivittää rekisterissä olevia vanhempia tietoja. Voit myös pyytää tällä lomakkeella tietojen tarkistamista tai poistamista.

Ratsastaja

Kaikilla säännöllisesti SRL:n hyväksymässä ja valvomassa ratsastuskoulussa ratsastavilla asiakkailla tulee olla joko SRL:n jäsenkortti tai Green Card -kortti.
SRL:n jäsenkortin saa, kun kuuluu paikalliseen ratsastusseuraan.
Imatran Ratsastajien tilat, välineet ja palvelut on tarkoitettu seuran jäsenien käyttöön. Tallilla säännöllisesti käyvä ja ratsastava ohjataan siis Imatran Ratsastajien jäseneksi.

*
*

Jäsensihteeri Niina Piepponen tarvitsee jäsenelle vakuutusta varten myös henkilötunnuksen. Voit lähettää sen erikseen esim. tekstiviestillä p 040 763 1488 tai sähköpostilla imatranratsastajat.jasenasiat(a)gmail.com. Mainitse ainakin etunimi kenen tunnuksesta on kyse.

Huoltaja

HUOM! Tuntien varaaminen ja myös maksaminen hoidetaan Hopoti-järjestelmässä, www.hopoti.com. Rekisteröidy sinne itse ja merkitse Imatranratsastajat suosikkitalliksi.

Poikkeavista järjestelyistä voidaan sopia erikseen, esim. jos käytetään liikuntaseteleitä tai joku muu maksaa tunnit. Kommentoi tarpeesta alle.

Alle voit lisätä myös tiedon vanhentuneista/poistettavista tiedoista, esim. pois käytöstä jäänyt sähköposti tms.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.