Koulu 8.2.2015

Tervetuloa

Imatran Ratsastajien järjestämiin 1-tason (ent. seurataso) kouluratsastuskilpailuihin su 8.2.2015 klo 12.00 alkaen IRan tallille, Maneesikuja 4.

 

LUOKKA I Perusmerkin kouluohjelma, Avoin ratsukoille, jotka eivät ole kilpailleet tasolla He C tai sitä vaikeammissa luokissa

 

LUOKKA II Helppo C:2

Avoin ratsukoille, jotka eivät ole sijoittuneet tasolla He B tai sitä vaikeammissa luokissa.

 

LUOKKA III Helppo B:0, Avoin kaikille

 

LUOKKA IV Vapaavalintainen lyhyen radan Helppo A

Avoin kaikille, kerro ilmoittautumisen yhteydessä minkä radan ratsastat

 

Kilpailut maneesissa, verryttely ulkokentillä ja verryttelyryhmissä maneesissa.

Osallistuvien kilpailijoiden täytyy olla jonkin SRL:n seuran jäseniä.

Lähtömaksu luokissa 2 ja 3 on 14 €, IRan jäseniltä 9 € ja luokassa 1 ja 4 12 €, IRan jäseniltä 8 € hevosvuokra 6 €/hevonen/ratsastaja/luokka. Maksut suoritetaan käteisellä kansliaan ennen omaa lähtöä.

Siisti kilpailuasu toivottavaa. Pukeutumissäännöt ym. seurakilpailuja koskevaa infoa nettisivuilta.

Luokissa 1 ja 4 kaikki hyväksytyn suorituksen saaneet ratsukot palkitaan ruusukkein, muissa luokissa ruusuke- ja esinepalkinnot. Esinepalkinnot saa noutaa kansliasta luokan palkintojenjaon jälkeen. Noutamattomia palkintoja ei toimiteta jälkikäteen.

 

Ilmoittautumiset viimeistään torstaina 5.2. sähköpostitse osoitteeseen venla.95(ät)windowslive.com, tallin ilmoitustaululla olevaan listaan tai netttisivujen kautta. Mainitse ilmoittautuminen yhteydessä, jos haluat lähtölistan sähköpostiisi. Luokassa 4 muista mainita myös ohjelma jonka ratsastat. Lähtölistat tulevat tallin ilmoitustaululle, IRan facebook-ryhmään ja halutessa sähköpostitse lauantaina.

Tuomarina toimii Ulla Kujanpää.

Paikalla buffetti.

Peruutukset ym. tiedustelut Venla Helenius p. 040 354 3195. Peruuttamattomista poisjäänneistä peritään lähtömaksut (ja mahd. hevosenvuokra).

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

 

TERVETULOA KISAAMAAN JA KANNUSTAMAAN! :)


Ps. IRan jäsenhinnalla kilpaileminen velvoittaa osallistumaan kisojen järjestämiseen, toimihenkilölista löytyy toimiston ilmoitustaululta. Merkkaathan osallistumisesi johonkin tehtävään samalla kun ilmoittaudut.