Tietoa kilpailijalle

TIETOA KILPAILIJALLE

Imatran Ratsastajien tallilla järjestetään kilpailuharjoituksia, seura- ja aluekilpailuja.

Seura- ja harjoituskilpailut

Jokainen Imatran Ratsastajien tallilla säännöllisesti ratsastava on taitojensa, kykyjensä ja halunsa mukaan oikeutettu osallistumaan ratsastuskoulun järjestämiin tapahtumiin ja kilpailuihin sopimuksen mukaan.

Muista kuitenkin nämä asiat:
» Sovi opettajan kanssa etukäteen, mihin kilpailun luokkaan haluaisit osallistua ja ilmoittaudu ajoissa tallin ilmoitustaululla olevaan listaan. Mikäli ilmoittautumislistassa vaaditaan kaksi hevostoivetta, laita molemmat. Tallin ulkopuoliset ratsukot voivat ilmoittautua nettisivujen kautta.
» Ennen kuin laitat nimesi listaan, varmista kotoa, että sinulla on lupa ja mahdollisuus osallistua kilpailuihin.
» Hevonen/poni, jolla osallistut tapahtumaan, on sinun vastuullasi kilpailun ajan! Se tarkoittaa sitä, että olet ajoissa kävelemässä/ verryttelemässä sitä ja jos/ kun olet esim. tutustumassa rataan, sinulla on luotettava apulainen/ hoitaja, joka taluttaa hevosta. Sinä itse huolehdit, että ratsulla on asialliset ja kilpailusääntöjen mukaiset varusteet ja säähän sopivat loimet mukana! Jos olet epävarma, kysy neuvoa Anulta, Heliltä tai Venlalta.
» Pukeudu kilpailun tason vaatimalla tavalla, huom. kilparatsastuksen etikettiin ei kuulu kesällä ns. narutopit, hihatonta kilpailupaitaa saa käyttää.
» Sinä huolehdit hevosen myös takaisin karsinaan saakka. Tarkista, että polle on kaikin puolin kunnossa ja jos on aihetta epäillä jotain, kerro siitä heti opettajille tai tallihenkilökunnalle.
» Käy vahvistamassa osallistumisesi kansliaan ajoissa ennen luokkasi alkua. Varaa mieluiten tasaraha lähtömaksuun ja hevosen vuokraan. Kanslian ei tarvitse palauttaa kilpailumaksua tai hevosen vuokraa, jos peruutusta ei suoriteta asianmukaisesti.

» Huolehdit itse, että hevosen varusteet, huovat ja loimet palautuvat huollettuina takaisin omalle paikalleen! Mitään kilpailijoiden käyttämiä tavaroita ei saa löytyä tallin lattioilta seuraavana päivänä.