ETSITÄÄN RATSASTUKSENOHJAAJAA

18.3.2024


Imatran Ratsastajat Ry etsii ratsastuksenohjaajaa

 

Kevätkaudella tarjolla tuurauksia, useimmin tiistai- ja keskiviikkoiltoina. Syyskaudella mahdollisesti vakituisia ohjauspäiviä erikseen sovittavina viikonpäivinä.

Voit olla yrittäjä tai halutessasi palkansaaja, toimimme TES:n mukaisesti. 

Seuran ratsastajat ovat pääosin lapsia ja nuoria, muutama eri-ikäisten aikuistenkin ryhmä. Hevoskanta on jossain määrin uusiutumassa.

Lisätiedot, Tarja Juotasniemi-Rutanen, p 040 7199 620, tarja.juotasniemirutanen@gmail.com 
tai Niina Piepponen, p 040 763 1488, nl.piepponen@gmail.com

Hakemukset imatranratsastajat.hallitus@gmail.com


*******************************************************
Imatran Ratsastajat ry on perinteikäs Ratsastajainliiton alainen seura, joka pyörittää omaa tallia Imatran Tainionkoskella.

28 hevosen talli on yksi harvoista maassamme toimivista seuravetoisista talleista. Sen toiminta on jakaantunut kahteen osaan; ratsastuskouluun ja karsinapaikkoja puolihoidolla tarjoavaan yksityishevostalliin.

Hevosia ja poneja seuralla on tällä hetkellä käytössä 12. Näiden kokeneiden opetushevosten ja osaavien opettajien johdolla ratsastuksen saloihin tutustuu maneesilla viikoittain noin 140 eri ikäistä ratsastajaa.

Ryhmäkoko tunneilla on verrattain pieni (max 6). Näin taataan tehokas, yksilöllinen ja turvallinen opetus. Tunteja on kuutena päivänä viikossa, sunnuntaisin hevoset lepäävät.

Aloitteleville lapsille on tarjolla puolen tunnin talutustunteja, joilla ratsastetaan pääasiassa poneilla. Tunnin ryhmien taso vaihtelee alkeistunneista HeB-heA -tasoon. Pienimmillekin ratsastajille on 15 minuutin talutuksia, joissa toki isompikin voi käydä ottamassa ensi tuntumaa.

Tuntien sisältö koostuu opettajien suunnittelemasta ryhmän taitotasolle sopivasta ohjelmasta niin koulu, kuin esteratsastuksessa. Toisinaan mennään ilman satulaa tai leikitään ponileikkejä.
********************************************************