TOIMINNANJOHTAJAN ESITTELY - HEIDI

23.11.2023Toiminnanjohtajan esittely; Heidi Tauriainen

Olen 26v ja koulutukseltani ratsastuksenohjaaja. Hevosia olen harrastanut pikkutytöstä saakka, enkä edes muista aikaa ilman hevosia. Olen aina painottunut ratsastuksessa kouluratsastukseen ja aiemmin olen kilpaillut omilla hevosilla aluetasolla. Hevoseni eivät ole koskaan olleet valmiita paketteja, vaan niiden kanssa yhdessä opeteltu kouluratsastuksen saloja.

Tammikuussa 2016 alkoi KROI16-Ryhmän opinnot Ypäjällä. Kuuluin aikuisopiskelijoihin eli opinnot tehtiin tehden töitä.  Jo tuolloin pidin opiston ratsastuskoulun hevosilla mm. yksityisiä kouluvalmennuksia kilpaileville ratsukoille.

Koulun jälkeen hevoshommat ovat jatkuneet valmentamisen ja ratsuttamisen merkeissä. Välissä syntyi 2019 ja 2021 lapset, jolloin keskityin enemmän mm. maatilan töihin ja lasten hoitoon.

Työt IRalla toiminnanjohtajana olen aloittanut marraskuussa. Tämän toimen ohella yksityisratsukoinen valmentaminen on vahvasti läsnä. Tarkoitukseni on päästä lopettamaan työt maatalouden parissa ja keskittyä kokonaisvaltaisesti hevosiin.

Mukanani välillä pyörii myös 3,5v bullmastiffi Armi. Armi on sokeripaketin kokoisesta pennusta asti ollut mukana talleilla ja mm. isojen ryhmien keskellä treeneissä. Armi on erittäin kiltti.

Toivon tuovani IRalle uusia näkökulmia, monipuolista ammattitaitoa, lämpimiä kohtaamisia ja hyviä yhteistöitä.

Terveisin Heidi

puh. 050 3877998
imatranratsastajat.toiminta@gmail.com

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea