SYYSKIRJE 2023

7.10.2023

Syksy on alkanut seurassa aktiivisesti, ratsastuskoulun tunnit pyörivät maanantaista lauantaihin viime vuoden tapaan Anun, Iidan ja Helin vetäminä. Yksityishevosten tallissa on uusia asukkaita ja vanhoja tuttuja palannut laidunloman jälkeen kotiin. Vielä löytyy myös muutama paikka talveksi, jos mielit maneesitallille treenaamaan.

Seuratoiminta

Seura on palkannut Olympiakomitean kehittämistuella toiminnanjohtajaksi Hanna Kososen. Hanna on aloittanut lasten ja nuorten kanssa toimimisen, kerhoja löytyy eri ikäisille kolmessa ryhmässä. Uutena toiminnan muotona on Junnuklubi, jossa nuoret pääsevät Hannan avustuksella itse suunnittelemaan ja toteuttamaan hevosaiheista ohjelmaa ja kartuttamaan omaa osaamista.

Kilpailukalenterissa on ollut jo este ja kouluratsastuskilpailut, lokakuun aikana ratkotaan seuramestaruudet.

Valmennuksia Imatran Ratsastajat tarjoavat useamman valmentajan johdolla, vakioryhmät aloittivat Päivi ”Pake” Kinnusen kanssa elokuussa ja jatkuvat koko vuoden. Valmennukset löydät ajankohtineen nettisivuilta; kouluratsastuksessa Jussi Ahtiainen, Nina Lindqvist ja Riitta Rautiainen, esteratsastuksessa Petri Tolmunen ja Linda Lehesaho.

Loppuvuodesta järjestetään tuttuun tapaan Halloween henkinen pukuratsastus marraskuussa sekä puurojuhla jäsenistölle joulukuussa. Päivämäärät näistä ilmoitetaan myöhemmin.

Sunnuntaina 15.10. klo 16.00 starttaa Iidan vetämänä sennujen oma heppakerho. Joka toinen sunnuntai järjestettävällä sennujen omalla hetkellä hoidellaan hevosia, kahvitellaan sekä touhutaan muuta mukavaa tallilla. Tervetuloa!

Ratsastuskoulu

  • Muistathan ratsastaa kausikortin rästitunnit 23.12.2023 mennessä.

  • Hopotin ratsastaja tietoja on hyvä päivitellä aika ajoin, lapset kasvavat ja siitä on tärkeää opettajien saada tietoa heppajakoa suunnitellessa.

  • Ratsastustuntien hinnoittelussa otettiin syyskauden alussa valikoimaan alennus seuran jäsenille, alennushintaisen kausikortin ostaminen onnistuu, kun jäsenyys on linkitetty Hopotiin (tilin asetukset – seuran jäsenyys)

  • Ratsastustuntien aikana muistetaan katsomossa antaa rauha ratsukoille, liikutaan rauhallisesti ja vältetään ovessa jatkuvaa ravaamista, viheltämistä unohtamatta.

  • Tuntien kuvaaminen on puhuttanut; toista saa kuvata vain luvan kanssa, lupa pitää myös olla kuvia tai videoita jakamiseen ja julkaisuun.

    • Kuvaaminen hevosta taluttaessa, ratsastaessa ja muuten käsitellessä on kielletty ratsastuskoulun hevosten kanssa toimiessa.

Talkootoiminta

Imatran Ratsastajat ry toiminta pyörii monelta osin talkootoiminnan voimin. Talkoilla mm korjataan, rakennetaan uutta, siirretään heiniä, puhdistetaan tarhoja, järjestetään kilpailuja, pidetään kanttiinia ? Tähän toimintaan on aina tervetulleita uudet aktiivit, jos koet että sinulla olisi aikaa toisinaan osallistua seuran toimintaan, olethan yhteydessä Tarjaan tai Niinaan. Talkoolaisia varten on oma wa-ryhmä (aikuiset).

Imatran Ratsastajat tiedotus

Seuran nettisivut löytyvät osoitteesta www.imatranratsastajat.fi.

Kaikki ratsastustunteihin liittyvät varaukset ja peruutukset hoituvat Hopotin kautta, osoitteessa hopoti.com.

Seuraathan meitä myös somessa? Pyrimme kertomaan somekanavissa seuran ajankohtaisia kuulumisia, tulevat tapahtumat ja kurssit sekä muuta mukavaa.

Instagram imatranratsastajat

Facebookissa IRa - Imatran Ratsastajat Ry sekä Imatran Ratsastajat

 

MUKAVAA SYKSYÄ JA TALVEN ODOTUSTA!

 

Imatran Ratsastajat Ry, hallitus