IMATRAN RATSASTAJAT JÄSENYYS

8.3.2023

Imatran Ratsastajat ry:n talli on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) hyväksymä ratsastuskoulu.

Kaikilla säännöllisesti SRL:n hyväksymässä ja valvomassa ratsastuskoulussa ratsastavilla asiakkailla tulee olla joko SRL:n jäsenkortti tai Green Card -kortti.

Imatran Ratsastajien tilat, välineet ja palvelut on tarkoitettu pääasiassa seuran jäsenien käyttöön.
Tallilla säännöllisesti käyvä ja ratsastava ohjataan siis Imatran Ratsastajien jäseneksi.

LInkitä tilisi hopotiin

Hopotin asetuksista, löytyy kohta seuran jäsenyys - lisääthän oman jäsenyytesi tänne!

Ratsastusseuran jäsenmaksun maksaminen 2023

Vuoden ensimmäiset seurojen jäsenmaksulaskut tulevat maanantain 2.1. aikana Jäsenhuoneeseen, jossa ne voi maksaa esim. verkkomaksuna. Tarkistathan ennen suoritusta, että seura ja jäsenlaji ovat oikein. Jos tiedoissa on korjattavaa, älä maksa väärää laskua vaan ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.

Maksut päivittyvät jäsenrekisteriin pienellä viiveellä, ja on mahdollista, että joistain Jäsenhuoneen kautta maksetuista jäsenyyksistä lähtee myös paperilasku. Jäsenmaksusi tilan voit aina tarkistaa Jäsenhuoneesta. Mikäli jäsenmaksulaskua ei löydy jäsenhuoneesta, olethan yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.

Kun maksat vuoden 2023 laskusi eräpäivään mennessä, saat vakuutuksen voimaan vuodelle 2023. Mikäli et ole maksanut jäsenmaksuasi Jäsenhuoneessa, etkä ole saanut laskua postitse tammikuun viimeisellä viikolla, otathan yhteyttä seurasi jäsensihteeriin.

Huomioithan, että vuoden 2022 jäsenten vakuutusturva katkeaa tammikuun 2023 lopussa, mikäli jäsenyyttä ei ole maksettu.