Toimintakysely 2021

Imatran Ratsastajat ry on Suomessa harvinainen ratsastusseura joka pyörittää myös ratsastuskoulua ja yksityishevosten tallipalveluita puolihoidolla.

Seuran toiminta-ajatuksena on mm. ylläpitää yhteisöllisyyttä, kasvattaa hevosmiestaitoihin ja yhdessä tekemiseen ratsastuksenopetusta tietenkään unohtamatta. Tallilla tavoitteena on hyvä ilmapiiri jossa kaikkien on hyvä olla sekä aikuisten ja lasten ja nuorten sopuisa yhteiselo, jossa 'koko talli kasvattaa', kaikkia osapuolia.

Ratsastuksenohjaus ja hevosten perushoito ovat tallilla ostopalveluita tai palkkatyötä, mutta muuten suurin osa tallin toiminnasta tapahtuu talkoovoimin. Ammatti- (esim. sähkö, LVI) ja konetyöt teetetään yleensä ulkopuolisilla urakoitsijoilla. Laajan tallialueen ja vanhan ja monimuotoisen tallikiinteistön ylläpitämiseen tarvitaankin paljon työtä ja ideoita!

Seuran hallituksen tehtävä on myös kehittää seuran toimintaa. Siihen tarvitsemme apua ja ideoita teiltä, rakkaat seuran jäsenet ja muut meitä lähellä olevat sidosryhmät.
Kaikkien seuralaisten työpanosta ja yhteen hiileen puhaltamista tarvitaan myös jotta toimintaa voidaan jatkossakin pyörittää nykyisellä tavalla, kohtuullisilla harrastusmaksuilla.

Vastaattehan siis alla olevaan kyselyyn ja kommentoitte väittämiä!

Kaikki ajatukset ovat tervetulleita, niistä syntyy helposti siemeniä jatkokehittelyyn!

Toimintakyselyyn vastataan nimettömänä.

Kyselyn loputtua sinulle tarjoutuu mahdollisuus osallistua toiseen kyselyyn seurassa toimimisesta, jolloin pääset jättämään nimesi ja yhteystietosi sekä osallistumaan myös 
KAHDEN RATSASTUSTUNNIN ARVONTAAN 19.11.2021!

Ratsastustunnit on arvottu ja voittajalle ilmoitettu!

Kyselyihin voi vastata edelleen!

Toimintakysely

 

Alla on joitakin väittämiä ja kysymyksiä IRan toiminnasta. Valitse yksi tai niin monta kuin haluat.

Täydennä tai perustele vastaustasi vapaan tekstin kohtiin!