Tuntikortit

KAUSIKORTTI VAI 10 KERRAN RATSASTUSKORTTI ?

 

Suosittelemme maksuvaihtoehdoksi kausikorttia, jolla tuntihinta on edullisin.

Miten kausikortti toimii?

 

Kausikortilla ratsastetaan viikoittaista vakioratsastustunti-vuoroa. Mikäli esimerkiksi sairastut ja joudut peruuttamaan tuntisi, sinulle tulee ratsastamatta jääneestä ratsastuskerrasta ns. rästitunti.

Rästitunnin voit paikata ratsastamalla tunnin jonain muuna viikonpäivänä. Et siis menetä ratsastustuntiasi kunhan ratsastat sen kyseisen kauden loppuun mennessä pois. Jos tiedät etukäteen olevasi matkoilla tiettynä ajankohtana jolle ratsastustuntisi sattuu, voit ratsastaa sen rästinä vaikka jo ennen matkaasi. Muistathan aina kuitenkin peruuttaa vuorosi jolle et pääse, sillä peruuttamattomat ratsastuskerrat merkitään käytetyiksi.

 

10 kerran kortti

 

Mikäli tiedät että et välttämättä pääse esim. työkiireiden vuoksi kaikille ratsastustunneille ja rästituntien ratsastuksellekin on vaikea löytää aikaa, sinulle sopii 10 ratsastuskerran kortti.

Tärkeää muistettavaa kortin käytössä on se, että kortti on voimassa 3kk ostohetkestä lähtien! Peruutettuja ratsastustunteja ei tarvitse korvata, mutta jos kortti ehtii vanhentua ennen kuin se on käytetty loppuun, menetät käyttämättömät kerrat. Muistathan siis pitää silmällä ajan kulumista!

Myös 10-kortilla voit ratsastaa rästejä jos 3kk aika uhkaa ylittyä.

Joustokymppi on 10 kerran kortti joka on voimassa 5kk ostohetkestä. Sillä voit valita tunteja Hopotista joustavasti, silloin kun itse niitä haluat ratsastaa ja sopivilta tunneilta löytyy tilaa.

 

Talutusratsastus

 

Onko lapsesi aloittanut talutusratsastuksen? Voit halutessasi osallistua itse lapsesi kanssa tunnin kulkuun taluttamalla hevosta jolla lapsesi ratsastaa. Taluttaminen vaatii hevosen käsittelytaitoa ja kykyä lukea hevosta ja tilanteita. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta hevosen taluttamisesta, siitä on hyötyä ratsastustunnin hinnassa. Talutuskortit ovat voimassa 3kk ostohetkestä.