SYYSKIRJE 2022

8.9.2022


Syyskirje 2022 Imatran Ratsastajat Ry

 

Ratsastuskoulun arki on jälleen pyörähtänyt käyntiin. Suurin osa ryhmistä
on jo vakiintunut omille paikoilleen ratsastajineen.

Kausikortin rästitunnit tulee käyttää ennen kauden loppumista, eli 22.12.2022 mennessä

Ratsastajan on hyvä katsoa Hopotista, onko ratsu edellisellä tunnilla, harjaamaan ja varustamaan voi käydä 30min ennen oman tunnin alkua.

Tuntien jälkeen ratsastajat hoitavat hevoset sekä hevosten varusteet puhdistettuna omille paikoilleen, tuntiavuilta voi kysyä neuvoa.

Ratsastuskentällä ja maneesissa annetaan rauha ratsukoille, vältetään turhaa liikennettä ovilla ja kovaäänistä puhetta.

Tulevia kilpailuja:

18.9 Este, 16.10 Koulu, 23.10 Este

Ponikerho aloittaa syyskauden 10.9. Kerhossa opetellaan yhdessä hevosten hoitamista, varustehuoltoa sekä paljon muuta hevosharrastukseen liittyvää. Kerho on tarkoitettu 2015 tai aiemmin syntyneille. Vetäjinä toimivat Saimi ja Eevi. Ponikerho syksylle on täynnä.

Loppuvuodesta järjestetään Halloween hengessä pukuratsastus sekä perinteinen puurojuhla. Päivämäärät tarkentuvat myöhemmin.

Valmennuksia pyörii tasaisesti läpi syksyn, niistä ajankohtaiset tiedot löydät nettisivuilta. Valmennusten vastuuhenkilöiltä voi kysellä vapaita paikkoja. Valmennuksiin on mahdollista osallistua myös seuran hevosella, jos niitä on käytettävissä ko ajankohtana.

Imatran Ratsastajat Ry:n jäsenyys. Lisääthän itsellesi Hopotiin seuran jäsenyyden (tilin asetukset –seuran jäsenyys) Huomioithan että seuran jäsenyyttä edellytetään vakituisesti tunneilla käyviltä ratsastajilta. Suomen Ratsastajainliiton osuudesta on loppuvuodeksi 50% jäsenmaksuale 1.9. alkaen. Liittyminen hoituu nettisivujen yhteystietolomakkeen kautta.

Talkooryhmä. WhatsApp-ryhmä jossa ilmoitellaan, kun järjestetään yhteistalkoita tai tarvitaan talkooapua. Monipuolisia hommia! Kaikki ovat tervetulleita mukaan, ei tarvitse olla seuran jäsen eikä edes hevosharrastaja. Viestejä tulee satunnaisesti, joskus varsin harvoinkin. Ryhmään kuuluminen ei velvoita osallistumaan, tulet silloin kun pääset ja se itsellesi sopii!

Jos haluat mukaan ryhmään ilmianna itsesi jollekulle hallituksen jäsenistä. Tervetuloa!!

Itsenäisistä talkootehtävistä on Talkoo-ilmoitustaulu Passagessa pakastimen yläpuolella.

Aikuisten takaisin ratsaille / alkeet- kurssi. Mukaan mahtuu viisi lajin aloittajaa tai ratsastuksen pariin palaajaa. Kurssi on täynnä, mutta ilmoita kiinnostuksesi meille nettisivujen palautelomakkeen kautta seuraavaa kurssia varten.

Imatran Ratsastajat tiedotus. Seuran nettisivut löytyvät osoitteesta www.imatranratsastajat.fi. Sieltä löytyy tietoa todella monipuolisesti.
Kaikki ratsastustunteihin liittyvät varaukset ja peruutukset hoituvat Hopotin kautta, osoitteessa hopoti.com.
Seuraathan meitä myös somessa? Pyrimme kertomaan somekanavissa seuran ajankohtaisia kuulumisia, tulevat tapahtumat ja kurssit sekä muuta mukavaa.
Instagram imatranratsastajat
Facebookissa IRa – Imatran Ratsastajat Ry sekä Imatran Ratsastajat
 

MUKAVAA SYKSYÄ HEVOSHARRASTUKSEN PARISSA!

Imatran ratsastajat ry, hallitus

ps. jos tämä kirje ei ole sinua tavoittanut, olethan yhteydessä nl.piepponen@gmail.com