Koronatiedote! Päivitetty 16.3. Talutukset perutaan, tunnit jatkuvat, ei hoitajia - lue ohjeet!!

15.3.2020

Normaalit ratsastustunnit jatkuvat toistaiseksi mutta talutustunnit perutaan, koska niissä ryhmäkoko on vaarassa nousta yli 10 henkilön. Myös hoitajien hoitopäivät on toistaiseksi peruttu.

Noudatamme tallilla THL:n yleisiä ohjeistuksia. Vältetään tarpeetonta oleskelua tallilla - vain ko. tunnin ratsastajat ja tuntiavustaja sekä mahdollisesti pienimmillä yksi saattaja, ja vain tarvittavan ajan, ei koko iltaa. 
Pyrkikää pitämään vähintään 1m etäisyyttä toisiinne. Huolehtikaa käsien pesusta, tallilla on saippuaa ja paperisia käsipyyhkeitä. 
Tulettehan tallille vain täysin terveenä! Huomioikaa 14 vrk karanteeni ehdottomasti oman ja mielellään myös perheenjäsenen ulkomaanmatkan jälkeen. Jääkää kotiin myös jos joku perheenjäsenistänne on sairas. 

 Jos tallilla tarvitaan jonkun hoitajan apua, on opettaja tai hoitajavastaava tähän erikseen yhteydessä.

Välttäkää tarpeetonta kokoontumista tallituvassa ja ylimääräistä läpikulkua. Tallin uudella puolella liikkuvat vain yksityishevosten ja Pamin kannalta tarpeelliset henkilöt, pikkuovesta saa kuitenkin kulkea tallitupaan ja eteenpäin.

Asiaton oleskelu tallilla on kielletty!

Tunnit peruutetaan ja varataan Hopotissa normaaliin tapaan. Tuntikorttien voimassaoloa pidennetään tarvittaessa  - voitte siis halutessanne perua kaikki epidemia-ajan tunnit. Jos voimassaoloaika on päättymässä ennen kuin ehditte ne käyttää, niin olkaa yhteydessä Tarjaan tai omaan opettajaan, joka voi jatkaa aikaa.


Lisätietoja tarvittaessa Tarjalta, p 040 7199 620 (sms, Whatsapp)

Imatran Ratsastajat ry hallituksen puolesta 
Tarja Juotasniemi-Rutanen pj