Kevään Koronatiedote! Päivitetty 29.5. Talutukset jatkuvat, hoitajat talliin - lue ohjeet!!

15.3.2020

Myös talutustunnit jatkuvat 1.6.2020 alkaen. Ryhmäkoko on pieni, joskin oman taluttajan kanssa ratsastava voi kysyä opettajilta lisäpaikkoja. Taluttajat varustavat hevoset valmiiksi, ratsastajat käyvät vain tallituvassa hakemassa tarvitsemansa varusteet ja menevät sitten kentän laidalle odottamaan. Selkäännousussa avustaa mieluiten oma huoltaja, taluttaja pyrkii pitämään etäisyyttä ratsastajaan.

Hoitajat tulevat tallille arkisin aikaisintaan klo 15, eli tallityöntekijän työpäivän jälkeen.

Taluttamaan tulevat hoitajat tai muut tuntilaiset kysyvät luvan taluttamiseen omalta huoltajaltaan, ja toimittavat tiedon opettajalle (Anu tai Heli) tai Tarjalle.

Muuten noudatamme tallilla edellen THL:n yleisiä ohjeistuksia. Vältetään tarpeetonta oleskelua tallilla - vain ko. tunnin ratsastajat ja tuntiavustaja sekä mahdollisesti pienimmillä yksi saattaja, ja vain tarvittavan ajan, ei koko iltaa.
Pyrkikää pitämään vähintään 1m etäisyyttä toisiinne. Huolehtikaa käsien pesusta, tallilla on saippuaa ja paperisia käsipyyhkeitä sekä käsidesiä. 
Tulettehan tallille vain täysin terveenä! Huomioikaa 14 vrk karanteeni ehdottomasti oman ja mielellään myös perheenjäsenen ulkomaanmatkan jälkeen. Jääkää kotiin myös jos joku perheenjäsenistänne on sairas. 

Välttäkää tarpeetonta kokoontumista tallituvassa ja ylimääräistä läpikulkua. Tallin uudella puolella liikkuvat vain yksityishevosten ja Pamin kannalta tarpeelliset henkilöt, pikkuovesta saa kuitenkin kulkea tallitupaan ja eteenpäin.

Asiaton oleskelu tallilla on kielletty!

Tunnit peruutetaan ja varataan Hopotissa normaaliin tapaan. Tuntikorttien voimassaoloa pidennetään tarvittaessa  - voitte siis halutessanne perua kaikki epidemia-ajan tunnit. Jos voimassaoloaika on päättymässä ennen kuin ehditte ne käyttää, niin olkaa yhteydessä Tarjaan tai omaan opettajaan, joka voi jatkaa aikaa.

Drive in Talutusratsastukset tiistaisin jatkuvat aikaisintaan heinäkuun loppupuolella. Varauksesta on saatavilla myös 15min talutuksia, lisätiedot Anulta p 0400 756 758


Lisätietoja tarvittaessa Tarjalta, p 040 7199 620 (sms, Whatsapp)

Imatran Ratsastajat ry hallituksen puolesta 
Tarja Juotasniemi-Rutanen pj